Setkání s rodiči a nové děti

V úterý 28. února proběhlo setkání rodičů, kteří se chtěli dozvědět více o Pivoňce. Do Mateřské školy nakonec dorazilo 15 rodičů, celkový počet účastníků nás mile překvapil. Polovinu tvořili místní rodiče, polovinu rodiče, kteří reagovali na informační kampaň. 

Jsme rádi, že naše škola si nachází své příznivce – ozývají se nám další rodiny, kteří mají o školu zájem. První smíšená třída se úspěšně plní. Zároveň nám nabízí pomoc místní občané a rodiče, což nás těší. Intenzivně pokračujeme v rekonstrukci, s architektkou připravujeme vnitřní dispozice třídy a vybavení, s učitelkou Markétou intenzivně pracujeme na školním vzdělávacím programu. Pivoňka rozkvétá. 

V pátek 24.3. od 15:00 se uskuteční setkání všech rodin, které vážně uvažují o tom, že jejich dítě by mohlo nastoupit do ZŠ Pivoňka od září 2017. Setkání dětem přiblíží vedoucí týmu školy, představí jim některé výukové hry a aktivity a seznámí je s prostorem tělocvičny, školní zahrady a okolí. Rodiče se budou moci setkat navzájem a na cokoli se zeptat. Na setkání je potřeba se přihlásit. Těšíme se na setkání!